Woningoverval in Wezep; Politie Zoekt Getuigen

3 maanden geleden gepubliceerd

In de nacht van woensdag 3 op donderdag 4 april is er een woningoverval gepleegd aan de Oranjeboomlaan in Wezep. Meerdere mannen drongen de woning binnen en mishandelden en bedreigden de twee aanwezige bewoners. De politie is op zoek naar getuigen en eventueel beeldmateriaal.

Overval in de Nacht

De overval vond plaats in de vroege ochtenduren. Rond 03.15 uur kwam de melding bij de politie binnen. De daadwerkelijke overval zou zich in het kwartier voor de melding hebben afgespeeld. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld, maar tot nu toe zijn er geen aanhoudingen verricht.

Op Zoek naar Getuigen

De politie gaat uit van meerdere verdachten die in het donker gekleed waren. De overvallers droegen capuchons en zijn na de overval te voet vertrokken. Mensen uit de omgeving die iets gezien of gehoord hebben, worden dringend verzocht om contact op te nemen.

Belang van Beeldmateriaal

Naast getuigenverklaringen is beeldmateriaal uit de omgeving van de Oranjeboomlaan van groot belang. Dit betreft beeldmateriaal van voor, tijdens en na de overval. Denk aan videodeurbellen, dashcambeelden of beelden van bewakingscamera’s. Alle informatie, hoe klein het ook mag lijken, kan van belang zijn voor het opsporingsonderzoek.