Woninginbraak in Kerkstraat, Gaanderen

3 maanden geleden gepubliceerd

In Gaanderen, aan de Kerkstraat, is er een woninginbraak gepleegd door twee mannen. De inbraak vond plaats op 27 oktober 2023. Ondanks dat er niks van waarde is meegenomen, is er wel schade aan de woning.

De Inbraak

De twee inbrekers probeerden eerst via de voordeur het huis binnen te komen, maar dat mislukte. Uiteindelijk lukte het hen om via de achterkant van het huis binnen te komen, specifiek via de balkondeur van de slaapkamer. Ondanks hun inspanningen verlieten de inbrekers de woning met lege handen, zonder iets van waarde te hebben gevonden.

Oproep tot Identificatie

Hoewel de camerabeelden niet heel duidelijk zijn en de mannen hun gezicht hadden afgedekt, wordt er gehoopt dat ze toch te herkennen zijn aan hun kleding, postuur of manier van bewegen. Er is een dringende oproep voor het publiek om informatie te verschaffen die kan helpen bij de identificatie van de mannen. Dit is niet alleen belangrijk vanwege de schade die ze hebben aangericht, maar ook omdat ze mogelijk nog steeds rondlopen met nieuwe inbraakplannen.

Contact

Tips kunnen worden doorgegeven via een tipformulier. Er is ook een gratis tiplijn beschikbaar voor degenen die liever anoniem blijven. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt waar informatie kan worden doorgegeven zonder persoonlijke gegevens achter te laten. De informatie wordt alleen doorgegeven als deze op geen enkele manier naar de tipgever kan worden herleid.