Winkeldiefstal van luxe vleesproducten in Warnsveld

27 dagen geleden gepubliceerd

Aan de Runneboom in Warnsveld heeft een man meerdere luxe vleessoorten gestolen. Het incident vond plaats op 22 oktober 2023, maar de man is nog niet geïdentificeerd.

De verdachte liep door de winkel met een winkelmandje aan zijn arm. Bij de vleesafdeling legde hij drie entrecotes en een bavette, beiden rundvlees, in zijn mandje. In plaats van deze producten af te rekenen, stopte hij ze één voor één in zijn binnenzak.

Bij de kassa deed hij nog een poging de aandacht af te leiden door een half brood op de band te leggen, maar hij vertrok zonder dit af te rekenen of mee te nemen.

Oproep tot tips

Er is een oproep gedaan voor tips die kunnen leiden tot de identificatie en aanhouding van de verdachte. Anonieme tips zijn ook welkom.

Video en Afbeeldingen

Er zijn beelden beschikbaar die mogelijk kunnen bijdragen aan de identificatie van de verdachte. Deze zijn te bekijken via de desbetreffende mediakanalen.

De exacte locatie van de winkeldiefstal is aangegeven op een kaart. Dit kan helpen bij het achterhalen van mogelijke getuigen van het incident.

Mocht u informatie hebben over deze zaak, wordt u verzocht dit te melden.