Winkeldiefstal in Groesbeek: Man steelt voor duizenden euro's aan goederen

3 maanden geleden gepubliceerd

Een man stal voor duizenden euro’s aan goederen uit een drogist aan de Dorpsstraat in Groesbeek. Volgens de berichtgeving kwam de man de winkel binnen met een vermoedelijk geprepareerde Action-tas. Hij vulde zijn tas met gezichtsverzorgingscrèmes ter waarde van ruim 2.500 euro en verliet daarna de winkel.

Omschrijving van de verdachte

De verdachte is 1.80 à 1.90 meter lang, kaal, heeft een lichte huidskleur en een normaal postuur. Zijn leeftijd wordt geschat op dertig tot veertig jaar. Hij wordt ook verdacht van enkele andere winkeldiefstallen in Oost-Nederland.

Oproep tot getuigen

De politie is op zoek naar mensen die deze man herkennen, hem ergens hebben gezien of weten waar hij verblijft. Als je informatie hebt die kan helpen bij het oplossen van deze zaak, kun je contact opnemen met de autoriteiten.

Het is ook mogelijk om anoniem informatie door te geven via Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijk meldpunt en je hoeft geen persoonlijke gegevens achter te laten. Jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden is.