Winkeldiefstal in Elektronicawinkel Doetinchem

3 maanden geleden gepubliceerd

Op 3 oktober 2023 werden twee laptops gestolen uit een elektronicawinkel gelegen aan de Catharinastraat in Doetinchem. Drie mannen worden verdacht van deze diefstal.

Omschrijving van de Diefstal

Volgens getuigen liepen twee van de mannen bij binnenkomst direct naar de stelling met de laptops. De derde man benaderde de verkoper en hield hem aan de praat. Toen de twee andere mannen de winkel uitrenden, ieder met een laptop onder hun arm, rende de derde man ook snel de winkel uit. De gestolen laptops hebben een gezamenlijke waarde van 5.500 euro.

Oproep tot Getuigen

Heeft u informatie over deze zaak of weet u wie deze mannen zijn? U kunt uw tips doorgeven. U kunt dit doen door te bellen naar de gratis tiplijn op 0800-6070.

Als u liever anoniem uw informatie wilt doorgeven, kunt u bellen naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en is niet van de politie. U hoeft geen persoonlijke gegevens achter te laten en uw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar u te herleiden is.