Winkeldiefstal in drogist aan Hoofdstraat in Terborg

6 maanden geleden gepubliceerd

In Terborg heeft een man voor honderden euro’s aan goederen gestolen uit een drogist aan de Hoofdstraat. De politie zoekt getuigen van het incident dat plaatsvond op 12 september 2023.

De verdachte liep na binnenkomst direct naar het schap met de scheerapparaten. Hij verwijderde de beveiligingsstickers van een aantal verpakkingen en plaatste deze in zijn tas. Vervolgens verliet hij de winkel zonder te betalen, waardoor de winkelier een schade van ongeveer 270 euro opliep.

Signalement van de verdachte

De verdachte wordt beschreven als een kale man met een lichte huidskleur en een normaal postuur. Hij is tussen de 1.80 en 1.90 meter lang en is vermoedelijk in de leeftijd van dertig tot veertig jaar. Volgens de politie wordt deze man ook verdacht van enkele andere winkeldiefstallen in Oost-Nederland.

Oproep tot getuigen

Mochten er mensen zijn die deze man herkennen, hem hebben gezien of weten waar hij verblijft, dan wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie. Ook tips over deze zaak zijn welkom.

De politie heeft een video van de verdachte vrijgegeven, maar deze kan hier niet worden getoond.

Let op: Meldingen kunnen ook anoniem gedaan worden via Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijk meldpunt dat geen persoonlijke gegevens vraagt en informatie alleen doorgeeft wanneer het op geen enkele manier naar de melder te herleiden valt.