Verdachte aangehouden voor fatale aanrijding Heerderweg

23 dagen geleden gepubliceerd

De politie heeft een 23-jarige man uit Epe aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een aanrijding met dodelijke afloop op de Heerderweg. Bij het ongeval kwam een 14-jarig meisje om het leven.

Fatale aanrijding

Op zaterdagavond 3 februari vond er een ernstig ongeval plaats op de Heerderweg. Een 14-jarig meisje dat samen met een jongen fietste, kwam hierbij om het leven. Volgens getuigen zou een lichtkleurige Volkswagen Polo uit de periode 1995-2005 mogelijk betrokken zijn geweest bij het ongeval. De auto zou vanuit de richting van Heerde zijn gekomen en in de richting van Epe zijn gereden.

Arrestatie verdachte

In de avond van zondag 4 februari hield de politie een 23-jarige man aan uit de gemeente Epe. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de aanrijding. Zijn auto, overeenkomend met de beschrijving van de eerder door getuigen genoemde Volkswagen Polo, is door de politie in beslag genomen.

De politie deed een oproep voor getuigen en mensen met camerabeelden van het incident of de genoemde auto om zich te melden. De politie blijft geïnteresseerd in aanvullende informatie om het onderzoek voort te zetten.