Straatroof op Plein 1945 in Laren

3 maanden geleden gepubliceerd

In de avond van 6 december 2023 vond een straatroof plaats op parkeerterrein Plein 1945 in Laren. Een vrouw werd hard geduwd en beroofd van haar tas. De politie is nog steeds op zoek naar de dader.

Details van het Incident

Rond 19.00 uur liep het slachtoffer op het parkeerterrein van Plein 1945 toen zij plotseling een harde duw in haar rug kreeg. Daarna werd de tas van haar schouder gerukt en vluchtte de dader. Ondanks een grootschalige zoekactie van de politie ontbreekt nog elk spoor.

Vluchtroute van de Dader

De dader vluchtte via het parkeerterrein Plein 1945 de Barbiersweg op. Bij het kruispunt sloeg hij linksaf het steegje/fietspad in, richting de Eemnesserweg.

Getuigen Gezocht

De politie is op zoek naar mensen die deze straatroof hebben zien gebeuren. Specifiek zijn ze op zoek naar de getuige die achter de dader is aangerend. Daarnaast is er mogelijk iemand in een auto achter de verdachte aangegaan. Ook mensen die rond 19.00 uur aanwezig waren op Plein 1945 en iets hebben gezien of gehoord, worden gevraagd zich te melden.

Als u informatie heeft of camerabeelden waarop de dader te zien is, kunt u deze doorgeven. Ook anonieme tips zijn welkom.