Ramkraak bij drogist op Monseigneur Zwijsenplein in Kerkdriel

3 maanden geleden gepubliceerd

In Kerkdriel is in de nacht van 18 op 19 oktober een ramkraak gepleegd op een drogist aan het Monseigneur Zwijsenplein. Twee mannen stalen een groot aantal producten.

Details van de ramkraak

De daders arriveerden in een rode auto die de dag ervoor gestolen was in Den Bosch. Ze ramden met hoge snelheid achteruit de pui van het pand kapot. Gewapend met grote plastic tassen betraden de mannen de winkel en vulden hun tassen met zoveel mogelijk producten, voornamelijk uit het parfumschap. Enkele minuten na het rammen van de pui reden de daders weg met de buit, in de richting van de Kerkstraat.

Vervolg

Later werd de rode auto gevonden in een straat genaamd Ipperakkeren. Vermoedelijk zijn de verdachten daar overgestapt in een vluchtauto.

Oproep tot getuigen

Er is een oproep gedaan aan mensen die mogelijk iets gezien hebben in de nacht van 18 op 19 oktober tussen 02.00 en 03.00 uur aan de Ipperakkeren. Vooral informatie over mannen die uit een rode auto overstapten in een ander voertuig is zeer waardevol. Men wordt verzocht tips door te geven via een tipformulier of de gratis tiplijn. Er is ook de mogelijkheid om anoniem informatie door te geven.