Politie zoekt verdachten en getuigen van dodelijk schietincident in Arnhem

3 maanden geleden gepubliceerd

De politie is op zoek naar verdachten en getuigen van een dodelijk schietincident dat plaatsvond in de nacht van zondag 10 december op maandag 11 december in Arnhem. Het incident resulteerde in de dood van een 31-jarige man uit Velp.

Details van het incident

Zondagavond 10 december kreeg de politie een melding van een mogelijk schietincident op de kruising van de Amerstraat met de Scheldestraat. Bij aankomst op de locatie troffen agenten de overleden man met een schotwond aan. Tot nu toe zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Onderzoek in volle gang

Een grootschalig onderzoek is gestart om te achterhalen wat er precies is gebeurd. De rechercheurs zijn momenteel bezig met buurtonderzoek, het horen van getuigen en het opvragen van camerabeelden. Er wordt nog rekening gehouden met meerdere scenario’s en het onderzoek moet uitwijzen wat er exact is gebeurd.

Oproep aan getuigen

Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord. Ze willen graag antwoorden op de volgende vragen:

  • Heeft u iets opvallends gezien of gehoord tussen zondagavond 20.00 uur en zondagnacht 02:00 uur in de omgeving van Amerstraat en de Scheldestraat in Arnhem?
  • Wie heeft er in de periode voor dit incident verdachte voertuigen en/of personen gezien in de straat of in de omgeving?
  • Woont u vlakbij of aan de Amerstraat, Scheldestraat, Maaslaan en heeft u (dashcam)beelden, dan wordt u gevraagd contact op te nemen.

Als u andere informatie heeft die van belang kan zijn voor het onderzoek, neem dan ook contact op. Alle informatie kan van belang zijn in dit onderzoek.