Politie zoekt informatie over onbekende overleden man gevonden in Nederhemert

2 maanden geleden gepubliceerd

Op zaterdag 16 december 2023 is er een lichaam van een man gevonden in de uiterwaarden langs het Heusdensch Kanaal in Nederhemert. Uit onderzoek blijkt dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. De identiteit van de man is nog onbekend, en de politie zoekt daarom informatie.

Oproep van de recherche

De recherche wil de identiteit van de man achterhalen, zodat onderzocht kan worden waar hij vandaan komt en zodat zijn familie ingelicht kan worden. Daarnaast wordt onderzocht wie er verantwoordelijk is voor zijn dood. Het lichaam lag vermoedelijk al enige tijd in het water, waardoor het niet meer toonbaar is. De recherche hoopt dan ook dat mensen de man herkennen op basis van zijn kleding. Als u hem herkent, of iemand in uw omgeving mist, dan wordt u gevraagd contact op te nemen.

Signalement en kleding

De onbekende man is ongeveer 1,60 meter lang en heeft kort haar. Hij zou tussen de 20 en 40 jaar oud kunnen zijn. Hij had een slecht gebit met rotte tanden. De man droeg een grijs T-shirt met borstzakje, twee zwarte zwangerschapsleggings over elkaar, zwarte kuitwarmers en zwarte leren sneakers met witte zool van het merk Puma.

Contact opnemen

Als u informatie heeft die kan bijdragen aan het onderzoek, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Vermeld daarbij het zaaknummer: 2023577962.