Politie onderzoekt misdrijf waarbij vrouw om het leven is gebracht Beneden-Leeuwen

Normal aanhouding boeien001

Zondagavond 12 april werd een 41-jarige man uit Beneden-Leeuwen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 39-jarige vrouw.

De politie kreeg donderdagavond 9 april een melding over een reanimatie in een woning aan Het Ambacht. Nadat medewerkers van de ambulance en politie ter plaatse kwamen, bleek de vrouw al te zijn overleden. Na sectie op haar lichaam bleek dat zij door een misdrijf om het leven is gebracht. Op zondagavond 12 april is een 41-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij haar dood. De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) geformeerd om deze zaak te onderzoeken.

Informatie

De Forensische Opsporing doet momenteel onderzoek in en rond de woning omdat ze daar is aangetroffen. Daarnaast gaan politiemedewerkers in gesprek met mensen uit haar omgeving. Als er mensen zijn die op  of na 7 april 2020 nog in contact zijn geweest met de bewoners van de woning in Beneden-Leeuwen, dan hoort de politie dit graag. Deze informatie kan relevant kan zijn voor het onderzoek. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via MeldMisdaadAnoniem, 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief