Politie houdt nieuwe verdachten aan na dodelijk steekincident in Apeldoorn

6 maanden geleden gepubliceerd

De politie heeft twee nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar het dodelijke steekincident dat op 5 september plaatsvond aan de Casper Fagelstraat in Apeldoorn. De verdachten, twee mannen van 26 en 35 jaar oud uit Duitsland, worden verdacht van betrokkenheid bij het incident.

Details van het Incident

De melding van het steekincident kwam rond 11:00 uur bij het Operationeel Centrum binnen. Een 28-jarige vrouw liep op straat met haar driejarige dochtertje toen ze plotseling van achteren werd aangevallen en meerdere malen met een mes werd gestoken. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten om haar te reanimeren, overleed de vrouw ter plekke aan haar verwondingen. Haar dochtertje bleef ongedeerd.

Eerste Aanhouding

Na het steekincident werd een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland gearresteerd. Hij is inmiddels voorgeleid en zit nog steeds vast.

Lopend Onderzoek

Het onderzoek naar de toedracht van het steekincident is nog in volle gang. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de aanvankelijk aangehouden verdachte mogelijk niet alleen heeft gehandeld. Het is mogelijk dat het incident een gerichte actie in de familiesfeer was. Meer informatie kan op dit moment nog niet worden gedeeld.