Poging tot woninginbraak in Echteld

3 maanden geleden gepubliceerd

In Echteld, aan de Dahliastraat, werd een poging gedaan tot woninginbraak. De politie is op zoek naar een lange man in donkere kleding die op de bewakingsbeelden te zien is.

Beschrijving van het incident

De poging tot inbraak vond plaats op woensdagavond 31 januari 2024. Een familielid van de bewoner, die zelf niet thuis was, kwam poolshoogte nemen nadat er een melding was binnengekomen van de beveiligingscamera. Het is aannemelijk dat deze persoon de verdachte heeft gestoord tijdens zijn bezigheden. Later die avond werd ontdekt dat één van de ramen opgebroken was.

Oproep

De politie vraagt de hulp van het publiek bij het identificeren van de verdachte. Als je de verdachte herkent of andere relevante informatie hebt, neem dan contact op met de autoriteiten.

Video van het incident

Er is een video beschikbaar van het incident. Deze video kan niet worden getoond zonder cookies, maar kan worden bekeken op YouTube.

Anoniem melden

Wil je liever anoniem blijven? Dan kan je contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijk meldpunt en is niet verbonden aan de politie. Jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.