Overval op Tankstation in Marchantstraat, Apeldoorn

27 dagen geleden gepubliceerd

In Apeldoorn heeft een overval plaatsgevonden op een tankstation aan de Marchantstraat. De politie is op zoek naar de dader en roept eventuele getuigen op om zich te melden.

Omschrijving van het Incident

Het delict vond plaats op 3 december 2022. De medewerkster van het tankstation was rond 18.15 uur buiten de winkel bezig met de bloemen. Er waren op dat moment geen klanten in de winkel. Plotseling dook een man op, donker gekleed en met zijn gezicht bedekt, zodat alleen zijn ogen zichtbaar waren.

De man liep op de vrouw af en sommeerde haar met een dwingende stem om naar binnen te gaan. Hij hield zijn handen in zijn zakken, wat de vrouw deed vermoeden dat hij mogelijk een wapen bij zich had. De medewerkster liep naar de kassa en vulde een tasje, dat de overvaller haar had gegeven, met briefgeld. Na het ontvangen van het geld, verliet de overvaller de winkel en zette het op een rennen.

Oproep Getuigen

De politie roept iedereen op die mogelijk informatie heeft over deze zaak, om zich te melden. Anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem. Deze onafhankelijke meldpunt geeft informatie alleen door als het op geen enkele wijze naar de melder te herleiden is.

Er is een video van het incident beschikbaar, maar deze kan hier niet worden weergegeven. Eventuele getuigen of mensen met informatie worden verzocht om contact op te nemen met de politie.