Overval op supermarkt in Apeldoorn

27 dagen geleden gepubliceerd

In Apeldoorn heeft een man een overval gepleegd op een supermarkt aan de Havikstraat. Het incident vond plaats op 17 november 2022.

Omschrijving van het gebeurde

Rond 20.30 uur liep de overvaller gehaast de supermarkt binnen en liep rechtstreeks naar de servicebalie. Hij had zijn gezicht zodanig bedekt dat alleen zijn ogen zichtbaar waren. Bij de servicebalie schrokken de twee aanwezige medewerkers, zeker toen de man een wapen liet zien en geld eiste uit de kassa. Een van de medewerkers gaf gehoor aan zijn eis.

Er was op dat moment ook een klant die de winkel binnenliep en probeerde te vertrekken toen hij het incident zag. De overvaller gebaarde echter met zijn wapen dat de klant de winkel in moest lopen, wat de klant deed. Kort daarna verliet de overvaller de supermarkt met zijn buit.

Oproep aan getuigen

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer weten over deze zaak. Mocht je informatie hebben, dan wordt je verzocht dit te melden. Je kunt dit anoniem doen als je dat wilt. Jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.