Overval in Sonsbeekpark, Arnhem - Politie zoekt informatie

27 dagen geleden gepubliceerd

Twee minderjarige personen zijn op woensdag 17 januari overvallen in het Sonsbeekpark in Arnhem. De daders, twee gemaskerde mannen, bedreigden de slachtoffers met een wapen en eisten hun telefoons en andere waardevolle spullen. Na de overval vertrokken de verdachten te voet in de richting van station Arnhem Centraal.

Signalement

De daders zijn als volgt omschreven:

Man 1: - Leeftijd: 18-20 jaar oud - Lengte: 1.85 meter - Postuur: Slank - Kleding: Donkere kleding, jas met bontkraag - Gezicht: Bedekt met bivakmuts

Man 2: - Leeftijd: 18-19 jaar oud - Lengte: 1.75 meter - Postuur: Normaal - Kleding: Donkere kleding - Gezicht: Bedekt met bivakmuts

Oproep

De politie neemt de zaak hoog op en doet uitgebreid onderzoek. Ze roepen het publiek op om informatie te delen. Was je die avond in het Sonsbeekpark en heb je iets gezien of gehoord dat kan helpen in het onderzoek? Of heb je camerabeelden uit de omgeving van die avond? Dan vraagt de politie je om contact op te nemen.

Het delen van informatie kan ook anoniem. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt. Jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Video

Er is een video beschikbaar op YouTube die mogelijk meer informatie geeft over de overval. Vanwege privacy-instellingen kan deze video hier niet worden weergegeven, maar kan wel bekeken worden op YouTube zelf.