Overval op Snackbar in Apeldoorn

27 dagen geleden gepubliceerd

Op 12 november 2022 vond een overval plaats in een snackbar aan de Imkersplaats in Apeldoorn. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie kunnen geven over de identiteit van de dader.

Omschrijving van het Incident

De dader, gekleed in geheel zwarte kleding en met een bedekt gezicht, betrad de snackbar rond 21.30 uur. Hij haalde een wapen tevoorschijn en bedreigde een medewerkster, eisend dat zij hem geld gaf. Na het verkrijgen van het beschikbare geld verliet de dader de snackbar.

Op het moment van de overval was er ook een klant aanwezig in de snackbar. De overvaller probeerde haar telefoon te pakken, mogelijk uit angst dat ze hem zou filmen, maar dit mislukte.

Na de poging het mobiele apparaat van de klant te grijpen, verliet de dader de snackbar en zette het op een rennen.

Oproep tot Getuigen

De politie roept getuigen en mensen die meer informatie hebben over deze zaak op om contact op te nemen. Er zijn verschillende manieren om informatie door te geven, waaronder een gratis tiplijn en het anonieme meldpunt Meld Misdaad Anoniem. De informatie wordt alleen doorgegeven als deze op geen enkele manier te herleiden is naar de melder.

Er is een video van het incident beschikbaar, maar deze kan niet worden weergegeven zonder toestemming voor cookies. De video kan wel bekeken worden op YouTube.