Overval op jonge bezorger in Arnhem

8 maanden geleden gepubliceerd

Een 17-jarige bezorger is op vrijdag 20 oktober overvallen aan de Rietgrachtstraat in Arnhem, zo meldt de politie. Dit gebeurde rond 17.10 uur.

Incident

De bezorger stond even stil om te kijken waar hij moest zijn, net om de hoek van restaurant Konak. Op dat moment benaderde een man hem en bedreigde hem met een kapmes. De man eiste de telefoon van de jongen. Na de telefoon te hebben verkregen, vluchtte de dader de Rietgrachtstraat in, richting de Steenstraat.

Signalement

De politie heeft een signalement van de dader vrijgegeven. Het gaat om een man met een donkere huidskleur en donker haar. Hij is ongeveer 1.80 meter lang. Ten tijde van het incident droeg hij een zwarte jas (puffer model) met de capuchon over zijn hoofd, een groene trui, een donkere broek en lichte schoenen.

Oproep tot getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die dit incident hebben gezien of de verdachte herkennen aan de hand van het signalement. Ook mensen die in de omgeving van de Rietgrachtstraat en Steenstraat wonen en mogelijke camerabeelden hebben waarop de verdachte te zien is, worden opgeroepen om contact op te nemen.