Nieuwe verdachte aangehouden na dodelijk steekincident in Apeldoorn

7 maanden geleden gepubliceerd

De politie heeft een nieuwe verdachte aangehouden in de zaak van het dodelijke steekincident dat op 5 september 2023 plaatsvond in de Casper Fagelstraat in Apeldoorn. Deze verdachte is een 26-jarige man uit Voorburg. Eerder werden al twee mannen van 35 en 26 jaar oud in Duitsland aangehouden in verband met dit incident.

Details van het incident

Het slachtoffer van het steekincident was een 28-jarige vrouw uit Apeldoorn. Ze werd op straat aangevallen terwijl ze met haar driejarige dochter liep. De dader stak haar meerdere keren met een mes. Hulpdiensten troffen de vrouw zwaargewond aan, maar ondanks pogingen tot reanimatie overleed de vrouw ter plekke aan haar verwondingen. Gelukkig liep het dochtertje van de vrouw geen verwondingen op.

Onderzoek loopt nog

Het onderzoek naar het steekincident loopt nog steeds. Uit het onderzoek is gebleken dat de dader mogelijk niet alleen heeft gehandeld. Het onderzoeksteam houdt rekening met een gerichte actie binnen de familiesfeer. Er wordt ook onderzocht of het motief voor de aanval mogelijk eerwraak was.

De 35-jarige verdachte die eerder werd gearresteerd, blijft in hechtenis. Alle vier de mannen worden verdacht van betrokkenheid bij het dodelijke incident.