Minderjarig meisje betast in Arnhem Centraal Station

4 maanden geleden gepubliceerd

Op 22 september 2023 heeft een incident plaatsgevonden in de hal van het Arnhem Centraal Station, waarbij een man een minderjarig meisje heeft betast. De politie is op zoek naar getuigen die de verdachte kunnen herkennen en roept het publiek op om tips te delen.

Omschrijving van het incident

Het incident vond plaats op vrijdag 22 september, rond 15.15 uur. Twee meisjes kwamen de stationshal binnenlopen terwijl de man de hal verliet. Tijdens het passeren betastte de man één van de meisjes. Hij liep daarna rustig door alsof er niets was gebeurd. Het meisje is hierdoor erg geschrokken.

Oproep tot tips

De politie roept getuigen op om contact op te nemen. Tips kunnen worden doorgegeven via het speciale tipformulier of door te bellen naar de gratis tiplijn op 0800-6070. Anoniem tips doorgeven is ook mogelijk. Dit kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Dit onafhankelijk meldpunt is niet van de politie, je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Er is ook een video beschikbaar waarin de verdachte te zien is, maar vanwege privacyinstellingen kan de video niet direct worden getoond. De video is te bekijken op YouTube.

De politie roept iedereen die iets over deze zaak weet op om dit te melden en zo mogelijk bij te dragen aan de oplossing van deze zaak.