Laatste bouwkavels in woonwijk Oostbroek te koop aangeboden door gemeente Barneveld

7 maanden geleden gepubliceerd

De gemeente Barneveld heeft aangekondigd dat ze de laatste zeven bouwkavels in de nieuwe woonwijk Oostbroek in Kootwijkerbroek te koop aanbiedt. Deze kavels zijn specifiek bedoeld voor de bouw van vrijstaande woningen.

Woonwijk Oostbroek

Oostbroek is gelegen aan de oostelijke zijde van het dorp Kootwijkerbroek, ingesloten tussen de Kerkweg en de Essenerweg. In deze wijk worden in totaal 106 woningen gebouwd. De gemeente Barneveld werkt voor de bouw van deze woningen samen met verschillende ontwikkelaars.

Kavelpaspoorten

Op de website van de gemeente kunnen geïnteresseerden de zogenaamde kavelpaspoorten vinden. Deze paspoorten bevatten beknopte omschrijvingen van de beschikbare bouwkavels, met meer informatie over de afmetingen en de ligging van de kavels, evenals de regels en voorwaarden voor het bouwen van een woning.

Bieden op een bouwkavel

De gemeente Barneveld heeft minimumprijzen vastgesteld voor de bouwkavels. Deze prijzen variëren van €275.000 voor een kavel van 411 m² tot €399.000 voor een kavel van 617 m². Potentiële kopers kunnen een bod uitbrengen op een bouwkavel met behulp van een biedingenformulier, dat te vinden is op de website van de gemeente.

Ingevulde biedingenformulieren moeten uiterlijk woensdag 25 oktober 2023 om 17.00 uur ingediend zijn bij Notariskantoor Dangremond in Barneveld.

Related news