Kinderpretpark Julianatoren viert Halloween met Griezelbos en Theatershow

5 maanden geleden gepubliceerd

Kinderpretpark Julianatoren viert dit jaar Halloween met een betoverend Griezelbos en een spannende nieuwe theatershow. Van 6 oktober tot en met 5 november kunnen bezoekers genieten van een park dat prachtig versierd is met honderden strobalen, pompoenen en maiskolven en een bos dat omgetoverd is tot een mysterieus Griezelbos.

Wat is er te beleven?

Het Griezelbos komt tot leven met een scène uit de nieuwe film ‘Wiezel de Griezel en de veranderdrank’. Bezoekers worden uitgedaagd om in het bos op zoek te gaan naar een pagina uit een toverboek met de geheime ingrediënten van de veranderdrank. De ontknoping van dit spannende verhaal vindt plaats in de nieuwe theatershow ‘Cas de Ranger’s Wiezel de Griezel Show’. Alle bekende karakters van het pretpark schitteren in diverse spectaculaire Halloweenshows.

Nieuwe film ‘Wiezel de Griezel en de veranderdrank’

In de nieuwe film betovert de gemene tovenares Weuzel haar zoon Wiezel de Griezel tot een plaaggeest om het leven van Cas de Ranger zuur te maken en Halloween in het pretpark te verpesten. Cas heeft echter een toverboek bemachtigd om de betovering te verbreken. Weuzel heeft een storm ontketend waardoor alle bladzijden van het toverboek verspreid liggen in het Griezelbos. De première van de film is op zondag 1 oktober op RTL 4, waarna deze te zien zal zijn op Videoland en op het YouTube-kanaal van Kinderpretpark Julianatoren.

Het betoverende Griezelbos

In het betoverende Griezelbos komen spanning en avontuur samen. Bezoekers worden ondergedompeld in een avontuur waarin ze op zoek gaan naar de juiste bladzijde van de veranderdrank. Onderweg kunnen ze aanwijzingen vinden en obstakels overwinnen.

Nieuwe theatershow: Cas de Ranger’s Wiezel de Griezel Show

Na de speurtocht door het Griezelbos volgt de spannende climax van het verhaal in de nieuwe theatershow. Samen met Cas de Ranger brouwen de bezoekers de veranderdrank. Zal het lukken om de betovering te verbreken en Wiezel de Griezel om te toveren tot een aardige griezel? Zo wordt Halloween in Kinderpretpark Julianatoren gered!