Inbraak in bungalowpark aan de Krachtighuizerweg in Putten

20 dagen geleden gepubliceerd

In de nacht van 25 oktober 2023 hebben twee mannen ingebroken in een bungalowpark aan de Krachtighuizerweg in Putten. De daders waren goed vermomd en hadden gereedschappen en een rugzak bij zich. Ze namen voornamelijk geld mee en lieten aanzienlijke schade achter aan ramen en deuren.

Omschrijving van de daders

De daders kwamen rond 01.00 uur ‘s nachts aan bij de receptie van het park. Ze droegen vermommingen en hadden gereedschappen en een rugzak bij zich. Ze waren ongeveer anderhalf uur binnen en hebben in die tijd kasten en lades doorzocht, op zoek naar waardevolle spullen.

Eén van de mannen droeg een donkerblauwe bodywarmer over een zwarte jas/trui, een zwarte joggingbroek, zwarte gympen met witte zool en fel-oranje handschoentjes. Zijn handlanger droeg een broek met legerprint, zwarte schoenen, een zwarte jas en felgroene handschoentjes.

Schade na de inbraak

Bij hun vertrek lieten de daders flinke schade achter aan ramen en deuren. Meegenomen voorwerpen omvatten onder andere geld.

Oproep tot tips

Als je de mannen herkent aan hun kleding of manier van bewegen, of als je andere informatie hebt over deze zaak, kun je dit melden. Je kunt je informatie anoniem doorgeven om je privacy te waarborgen.