Hendrik Vels treedt terug als raadslid, Mandy Kampen neemt plaats in

3 maanden geleden gepubliceerd

Er komt een verandering in de raadsfractie van de VVD in Doesburg. Hendrik Vels heeft gevraagd om per 1 april 2024 te mogen stoppen als gemeenteraadslid. Dit heeft hij besloten vanwege persoonlijke omstandigheden die ervoor zorgen dat hij onvoldoende tijd kan vrijmaken voor zijn taken als raadslid.

Dank aan Hendrik Vels

Het bestuur van de VVD in Doesburg is Hendrik Vels zeer dankbaar voor zijn inzet en toewijding als raadslid. Ze wensen hem veel succes met zijn toekomstplannen. Hendrik Vels blijft de fractie steunen als fractieondersteuner en blijft zijn rol vervullen in de commissie-VROM. Zijn ervaring en kennis van de lokale politiek zijn zeer waardevol voor de fractie.

Hendrik Vels heeft de samenwerking met collega-raadsleden, het college en ambtenaren als positief en constructief ervaren, ondanks de verschillende politieke overtuigingen in de gemeenteraad. Hij gelooft dat alle fracties het beste voor Doesburg voor ogen hebben.

Nieuw gezicht in de raad

Met het vertrek van Hendrik Vels breekt er een nieuw tijdperk aan voor de VVD in Doesburg. Mandy Kampen zal zijn plaats innemen in de raad. Zij wordt het nieuwe raadslid voor de VVD in Doesburg. De fractie heet Mandy Kampen van harte welkom in haar nieuwe rol.

De VVD in Doesburg kijkt met vertrouwen naar de toekomst en blijft zich inzetten voor het welzijn van de stad en haar inwoners.