Geld diefstal in Apeldoorn: vrouw steelt uit personeelsruimte supermarkt

27 dagen geleden gepubliceerd

Op 19 oktober 2023 heeft een vrouw geld gestolen uit de personeelsruimte van een supermarkt aan de Linie in Apeldoorn. De diefstal betrof een bedrag van vijftig euro.

Omschrijving incident

De vrouw kwam de supermarkt binnen met het verzoek gebruik te mogen maken van het toilet. De toiletruimte bevindt zich naast de kantine en de kapstokken waar medewerkers hun jassen en tassen ophangen. In plaats van het toilet te gebruiken, ging de vrouw op zoek naar geld. Ze doorzocht grondig alle jassen en tassen en hield meerdere portemonnees in handen. Uiteindelijk vond ze vijftig euro in één van de portemonnees, nam het geld mee en vertrok.

Oproep tot herkenning

De politie zoekt getuigen die deze kleine, Engels sprekende vrouw kunnen herkennen. Wanneer u informatie heeft over dit incident, wordt u verzocht contact op te nemen. Alle informatie die kan leiden tot het oplossen van deze zaak is welkom. Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Er is tevens een video van de verdachte beschikbaar gesteld, maar deze kan zonder toestemming voor cookies niet worden getoond.