Expositie Jan Visser in Gemeentehuis Beneden-Leeuwen

3 maanden geleden gepubliceerd

Vanaf 2 april 2024 tot eind juni 2024 zullen de schilderijen van Jan Visser tentoongesteld worden in het gemeentehuis in Beneden-Leeuwen.

Een unieke collectie aquarellen en acrylverf schilderijen

De expositie bestaat uit een verzameling van schilderijen in diverse formaten, alle gemaakt naar aanleiding van zelfgenomen foto’s, opgestelde stillevens of simpelweg de fantasie van Jan Visser. De schilderijen worden gekenmerkt door hun realistische uitwerking of kleurrijke abstracte vorm.

Passie voor tekenen van jongs af aan

Jan Visser heeft van jongs af aan al interesse in tekenen gehad. Hoewel zijn creatieve kant tijdens zijn studie aan de pedagogische academie en zijn werk als leerkracht en directeur van de Gravin van Rechterenschool in Appeltern even op een laag pitje stond, heeft hij zijn passie voor het schilderen nooit verloren. Jan heeft in de loop der jaren een eigen stijl van schilderen ontwikkeld, die hij verder heeft verfijnd tijdens zijn tijd bij verschillende schilderclubs.

Iedereen is welkom

De expositie van Jan Visser is tot eind juni 2024 te zien in het gemeentehuis van West Maas en Waal, Dijkstraat 11 in Beneden-Leeuwen. Het gemeentehuis is geopend op maandag van 08.30 uur tot 19.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag van 8.30 uur tot 16.30 uur, en op vrijdag van 08.30 uur tot 13.00 uur.