Ernstige aanrijding in Duiven: politie zoekt getuigen

6 maanden geleden gepubliceerd

De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige aanrijding op de Rottumstraat in Duiven op 7 oktober rond 14:00 uur. Het incident vond plaats na een mogelijk conflict tussen een fietser en een automobilist.

Bij het ongeluk

Een 37-jarige man uit Arnhem raakte dusdanig gewond bij het ongeluk dat hij naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. De man fietste over de Rottumstraat en is mogelijk bewust aangereden na een conflict met een automobilist. Dit conflict zou eerder op de route zijn ontstaan ter hoogte van de kruising Heilweg/Molenstraat/Eltensestraat.

Betrokken automobilist

De betrokken automobilist, een 22-jarige man uit Arnhem, reed in een witte Volkswagen Polo. Hij werd later op de dag aangehouden in zijn woonplaats.

Oproep aan getuigen

Er zijn nog veel vragen over het incident die de recherche graag beantwoord ziet. Getuigen zijn daarom van groot belang. Was je die zaterdagmiddag in de omgeving van de Rottumstraat of de kruising van de Heilweg/Molenstraat/Eltensestraat en heb je iets gezien of gehoord? Of heb je meer informatie of camerabeelden? De politie hoort het graag.

Mensen die informatie hebben over deze zaak kunnen dit doorgeven via het tipformulier van de politie of door te bellen naar de gratis tiplijn op 0800-6070. Voor wie liever anoniem informatie wil doorgeven, kan dit doen via Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.