Diefstal spaargeld in Doetinchem: politie zoekt getuigen

2 maanden geleden gepubliceerd

Op 11 oktober vond er een diefstal plaats op de Terborgseweg in Doetinchem. Een klant van een massagesalon stal het spaargeld van een medewerkster. De politie roept getuigen op zich te melden.

Omschrijving van het delict

De verdachte was eerder bij dezelfde medewerkster van de salon geweest en had zich voorgesteld als ‘Mark’, vermoedelijk een dakdekker van beroep. Tijdens gesprekken met de vrouw kwam hij erachter dat zij een aanzienlijk bedrag had gespaard voor een reis naar Thailand.

Op 11 oktober, na een massage-afspraak, overhandigde de man de vrouw een envelop met honderdjes en ontving hij van haar een envelop met hetzelfde bedrag in kleiner coupures. Kort na het vertrek van de man, stond hij weer voor de deur, bewerend dat hij iets uit zijn envelop was vergeten. De nietsvermoedende vrouw gaf hem de envelop, waarna hij er snel vandoor ging.

Oproep tot getuigen

Het is onduidelijk of de man daadwerkelijk Mark heet en dakdekker is. Wat wel bekend is, is dat hij op de dag van de diefstal reed in een witte Fiat 500.

Heb je informatie over deze man, weet je waar hij verblijft, of heb je op woensdag 11 oktober gezien waar de man naartoe reed? Dan roept de politie je op om je te melden. Tips kunnen anoniem worden doorgegeven.