Diefstal van krasloten in supermarkt Doorwerth

20 dagen geleden gepubliceerd

Op 10 oktober 2023 stal een onbekende man voor 50 euro aan krasloten uit een supermarkt aan de Mozartlaan in Doorwerth. De politie is op zoek naar de verdachte en roept getuigen op om zich te melden.

Omschrijving van het incident

De man kwam de supermarkt binnen en wisselde een winnend kraslot in met een waarde van twintig euro. Hierna ging hij boodschappen doen. Bij de servicebalie wilde hij zijn boodschappen afrekenen en bestelde hij tien krasloten, elk ter waarde van vijf euro. Terwijl hij zijn boodschappen inpakte, nam hij de krasloten aan en stopte deze in zijn broekzak. Vervolgens verliet hij de winkel met de mededeling dat hij zijn portemonnee uit zijn auto ging halen, maar hij kwam niet meer terug.

Oproep tot getuigen

De politie roept getuigen op om zich te melden. Wie informatie heeft over deze zaak, wordt verzocht contact op te nemen. Anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijk meldpunt waarbij geen persoonlijke gegevens hoeven te worden achtergelaten. Informatie wordt alleen doorgegeven als deze op geen enkele manier naar de melder te herleiden is.