Diefstal bankpassen en pinnen in Christinastraat, Etten

27 dagen geleden gepubliceerd

Op 19 oktober 2023 zijn er enkele bankpassen uit een auto gestolen aan de Christinastraat in Etten. Twee mannen gebruikten deze passen voor verschillende aankopen. De bestolen inwoner van Etten werd in totaal voor ruim tachtig euro gedupeerd.

De Diefstal

Volgens de informatie zijn de dieven er met de bankpassen vandoor gegaan die in een tas in de auto lagen. Na de diefstal zijn ze vermoedelijk op de trein gestapt. Dit wordt ondersteund door het feit dat er met één van de gestolen passen twee bedragen zijn afgeschreven bij een NS-station.

Verdere Aankopen

Niet veel later doken de mannen op bij een supermarkt in Zutphen. Daar rekenden ze diverse boodschappen af met dezelfde gestolen bankpas.

Oproep

Er is een oproep gedaan om de dieven te identificeren. Mensen die deze mannen herkennen of informatie hebben over deze zaak worden verzocht om dit door te geven.

Een video van de verdachten is beschikbaar, maar kan hier niet worden getoond. De bestolen inwoner van Etten werd in totaal voor ruim tachtig euro gedupeerd. Als u deze mannen herkent of informatie heeft over deze zaak, wordt u verzocht dit te melden.

Melden

Het doorgeven van informatie kan anoniem. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en is niet van de politie. Alle informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar de melder te herleiden valt.