Diefstal uit Auto op de Markt in Arnhem

8 maanden geleden gepubliceerd

Op 15 augustus 2023 hebben twee mannen een schoudertas uit een auto gestolen op de Markt in Arnhem. De daders liepen ‘s morgens over de Markt en leken in geparkeerde auto’s te kijken. Hun aandacht werd getrokken door één van de auto’s. Ondanks dat de auto was afgesloten, slaagden ze erin om binnen te komen.

Beschrijving van het Incident

Het leek voor voorbijgangers waarschijnlijk alsof het hun eigen auto was; één van de mannen zette zijn rugzak op de auto en leek daarin iets te zoeken. Ondertussen haalde de andere man de tas uit de auto. Na de diefstal liepen de mannen rustig verder over de Markt.

In de gestolen tas zat onder andere een bankpas. Met deze bankpas hebben de mannen later die dag boodschappen afgerekend bij twee supermarkten.

Oproep tot Informatie

Politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze diefstal. Als je deze mannen hebt gezien, of als je weet wie zij zijn en/of waar zij verblijven, wordt je gevraagd contact op te nemen.

Er is ook de mogelijkheid om anoniem informatie door te geven. In dat geval hoef je geen persoonlijke gegevens achter te laten en wordt jouw informatie alleen doorgespeeld als het op geen enkele manier naar jou te herleiden is.