Daphne Bergman hervat burgemeesterschap Beuningen

7 maanden geleden gepubliceerd

Daphne Bergman zal haar taken als burgemeester van de gemeente Beuningen hervatten. Dit gebeurt in overleg met de Commissaris van de Koning John Berends en waarnemend burgemeester Corry van Rhee-Oud Ammerveld. Het burgemeesterschap wordt vanaf maandag 23 oktober weer opgepakt door Bergman. Eerder dit jaar moest zij zich ziek melden vanwege gezondheidsklachten.

Waarnemend burgemeester neemt afscheid

Sinds 5 juni heeft Corry van Rhee-Oud Ammerveld de taken van de burgemeester op zich genomen tijdens de afwezigheid van Bergman. Met de terugkeer van Bergman neemt van Rhee-Oud Ammerveld afscheid van haar rol als waarnemend burgemeester. Bergman heeft haar dank uitgesproken voor de inzet van van Rhee-Oud Ammerveld gedurende deze periode.

Weer aan de slag

Na een periode van herstel is Daphne Bergman klaar om haar werkzaamheden weer op te pakken. Ze gaf aan uit te kijken naar het hervatten van haar werk met inwoners, raadsleden, het college en de gemeentelijke organisatie.

Reacties

Corry van Rhee-Oud Ammerveld reageerde positief op het nieuws van Bergman’s terugkeer. Ze gaf aan blij te zijn dat Bergman hersteld is en dat ze het fijn vindt dat Bergman haar plek als burgemeester weer kan innemen.