College van B&W Oldebroek bezoekt de Zeuven Heuvels

3 maanden geleden gepubliceerd

Op dinsdag 12 maart 2024 heeft het college van B&W van de gemeente Oldebroek een werkbezoek gebracht aan de Zeuven Heuvels. Anniek Schunselaar, de bedrijfsleider van de Zeuven Heuvels die sinds vorig jaar in functie is, informeerde het college tijdens het bezoek.

Locatie en faciliteiten van de Zeuven Heuvels

De Zeuven Heuvels is gevestigd aan de Stationsweg in Wezep en is sinds 2015 een erkend naam binnen de gemeente. Bezoekers kunnen er genieten van een kop koffie, huisgemaakt gebak of een smakelijke lunch of proeverij. Daarnaast is de locatie ook geschikt voor het houden van feesten en vergaderingen. De Zeuven Heuvels is uniek in het aanbieden van werkplekken aan jongeren en volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij iedereen naar vermogen bijdraagt.

Bij het bezoek sprak het college met Schunselaar over de sociale werkplek en het proeflokaal. Na het gesprek kreeg het college een rondleiding op de locatie.

Reactie van de bedrijfsleider

Schunselaar toonde zich tevreden over het bezoek van het college van B&W. Ze benadrukte dat het team van de Zeuven Heuvels zich inzet om de gasten zo goed mogelijk te bedienen. Dit wordt gedaan door middel van verschillende activiteiten die zijn afgestemd op de wensen van de gasten. Ze voegde eraan toe dat de jongeren en volwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt een significante bijdrage leveren aan de Zeuven Heuvels en dat ze trots was dit te kunnen laten zien aan de burgemeester en wethouders.

Regelmatige werkbezoeken door het college

Het college van B&W van Oldebroek bezoekt regelmatig bedrijven en instellingen in de gemeente. Deze bezoeken stellen het college in staat om kennis te maken, actuele ontwikkelingen te bespreken en een indruk te krijgen van de bedrijfsvoering. Ondernemers krijgen tegelijkertijd de kans om hun bedrijf te presenteren en eventuele wensen of ideeën aan het gemeentebestuur mee te geven.