Bevrijdingstour georganiseerd door Lionsclub Doesburg op 5 mei 2024

3 maanden geleden gepubliceerd

Lionsclub Doesburg, opgericht op 25-06-2021, organiseert voor de derde keer een autotour. De tour zal dit jaar plaatsvinden op zondag 5 mei en staat in het teken van de bevrijding. De volledige opbrengst van het evenement gaat naar de Voedselbank Doesburg.

Een tour met een thema

Het evenement is een autotour voor klassieke, sportieve en bijzondere auto’s door de Achterhoek. De route voert langs mooie en interessante locaties, waarbij deelnemers de geschiedenis van de oorlog en bevrijding in de Achterhoek zullen ontdekken. De organisatoren hopen op 50 teams, het maximale aantal deelnemers.

De rol van Luitenant Generaal b.d. Mart de Kruif

Luitenant Generaal b.d. Mart de Kruif zal op diverse locaties langs de route verhalen en getuigenissen uit de oorlog delen. Dit draagt bij aan het bevrijdingsthema van de tour.

Donaties en sponsoring

Niet iedereen kan of wil deelnemen aan de tour, maar er zijn ook mogelijkheden om een bijdrage te leveren door middel van een donatie of sponsoring. Sponsoren kunnen vanaf 17.00 uur deelnemen aan een barbecue en aanwezig zijn bij de laatste presentatie van Mart de Kruif.

Inschrijven voor de tour

Voor meer informatie over het evenement en de mogelijkheid tot inschrijven kunt u terecht op de website van Lionsclub Doesburg.

De organisatoren van Lionsclub Doesburg kijken uit naar een succesvolle tour en hopen op een aanzienlijke bijdrage voor de Voedselbank Doesburg.