Twee personen aangehouden voor fatale vechtpartij in Nijmegen

3 maanden geleden gepubliceerd

Een 21-jarige vrouw en een 18-jarige man uit Nijmegen zijn woensdagavond 13 december rond 21.00 uur aangehouden voor hun betrokkenheid bij de fatale vechtpartij aan de Couwenbergstraat. De twee personen meldden zichzelf bij de politie, waarna ze werden aangehouden.

Vechtpartij met dodelijke afloop

De vechtpartij vond plaats op zondagavond 10 december, waarbij twee partijen betrokken waren. Een 38-jarige man werd hierbij dodelijk gestoken. Ondanks de aanhouding van de twee verdachten is het onderzoek nog niet afgerond. De politie is nog op zoek naar een derde verdachte.

Oproep aan getuigen

De politie roept getuigen op om zich te melden. Tijdens de vechtpartij waren er veel mensen op straat. Zelfs als u denkt dat uw informatie niet relevant is, vraagt de politie u toch contact op te nemen. Alle informatie, hoe klein of onbelangrijk het ook lijkt, kan van belang zijn voor het onderzoek.

Dank aan tipgevers

De afgelopen dagen hebben veel getuigen zich gemeld. Het onderzoeksteam wil iedereen bedanken die heeft meegedacht en aan de oproep gehoor heeft gegeven. Als u nog informatie of camerabeelden heeft, wordt u verzocht contact op te nemen. Uw informatie is nog steeds van belang.

Vragen van de politie

De politie stelt de volgende vragen aan het publiek:

  • Wie weet wie de man op de foto is?
  • Wie weet waar de man op de foto momenteel verblijft?
  • Was u zondagavond rond 19.15 uur aan de Couwenbergstraat in Nijmegen?
  • Heeft u camera- of dashcambeelden waarop de vechtpartij of de verdachte te zien is?

Als u antwoord heeft op een van deze vragen, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.