63-jarige vrouw bedreigd door overvallers in Oosterhout

3 maanden geleden gepubliceerd

Een 63-jarige vrouw is in de vroege ochtend van 13 december 2023 in haar woning aan de Kegelstraat in Oosterhout overvallen door twee mannen. Ze werd bedreigd en er is een portemonnee buitgemaakt.

Overval in de vroege ochtend

Volgens de verklaring van de bewoonster werd ze wakker toen de twee mannen in haar slaapkamer stonden. Ze bedreigden haar en eisten geld. De overvallers zijn er vervolgens vandoor gegaan met een portemonnee. Hoewel ze niet gewond raakte, is de bewoonster enorm geschrokken. De overvallers zijn de woning binnengedrongen zonder gezien te worden.

Politieonderzoek

De politie heeft in de omgeving met meerdere eenheden naar de daders gezocht, maar tot nu toe zonder resultaat. De recherche heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. Rechercheurs ondervragen buurtbewoners en bekijken eventuele camerabeelden.

Oproep tot getuigen

Het zou gaan om een lange en een wat kleinere dader. De politie roept getuigen op die tussen 05.00 en 06.00 uur de daders in de omgeving van de Kegelstraat hebben gezien, of die andere informatie hebben over de overvallers.

Update

In een update van de politie wordt vermeld dat het slachtoffer verklaart dat de overvallers hun gezicht bedekt hadden en dreigend om geld riepen. Ze heeft echter geen mes gezien, in tegenstelling tot eerdere berichten waarin werd vermeld dat ze met een mes werd bedreigd.