5e editie RegioBank Schapendriftrun in Elspeet

10 maanden geleden gepubliceerd

De Schapendriftrun in Elspeet komt er weer aan. Voor de vijfde keer sinds 2017 is het de organisatie gelukt om dit evenement te organiseren. De hardloopwedstrijd wordt gehouden op zaterdag 7 oktober en het parcours loopt door het bosgebied en over de heidevelden bij Elspeet.

Verschillende hardloopafstanden

Om 10:30 uur starten de 5 en 10 kilometer kort na elkaar. Om 12:00 uur is er de Kidsrun van een kleine kilometer voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Organisatie en Sponsoring

De organisatie is verheugd dat het weer gelukt is om alles rond te krijgen. Hoofdsponsor RegioBank heeft zich opnieuw verbonden aan het evenement. Ook een aantal andere bedrijven uit Elspeet, zoals Hazeleger fietsen, Plus supermarkt, Bakker Piet en autobedrijf Heijkamp en Cash Consult, bieden financiële steun. Bovendien wordt het evenement ondersteund door diverse vrijwilligers, waaronder verkeersregelaars van Ijsclub Elspeet en de lokale EHBO vereniging.

Goed doel

De netto opbrengst van de run gaat naar stichting Compassion voor hulp aan kinderen die in armoede leven. Het geld wordt ingezameld via de Muskathlon.

Inschrijven en herinneringsmedaille

Inschrijven kan tot vrijdagavond 6 oktober. Het is ook mogelijk om ter plaatse nog in te schrijven. Alle deelnemers aan de 5 en 10 kilometer krijgen een herinneringsmedaille. De deelnemende kinderen krijgen een verrassing van hoofdsponsor RegioBank.